Przejdź do treści
Poleć

Language

  • English
  • Polski

Subskrybuj

Subscribe to Subskrybuj

Main menu

  • Zrzeszenie
    • Kim jesteśmy
    • Nasze cele
    • Dotychczasowe działania i osiągnięcia
    • Zarząd PZPBM
    • Deklaracja członkowska
    • Członkowie wspierający
    • Nasze wypowiedzi w mediach
    • Pliki do pobrania
    • Statut
  • Aktualności
    • Spotkania z producentami u producentów
    • 10 lecie PZPBM
    • Druga edycja Forum Sektora Wołowiny
    • Spotkanie z producentami bydła mięsnego
    • Zakończył się projekt ProOptiBeef
    • Kończy się akcja promocyjna wołowiny QMP. Czy odniosła skutek?
    • Spotkanie HCKO II Forum Sektora Wołowiny
    • Spotkanie nowych władz PZPBM z producentami bydła mięsnego
    • Za nami XXI Regionalna Wystawa Zwierząt Hodowlanych w Szepietowie
    • Porozumienie na rzecz rozwoju produkcji i hodowli bydła mięsnego
    • III Forum Sektora Wołowiny
    • O polskiej wołowinie w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi
    • Pierwsze odcinki serii "Rolniku, co zrobić żeby zarobić?"
    • Pierwszy odcinek serii "Rolniku, co robić aby zarobić
    • Polska wołowina na greckich stołach
    • Wołowina szansa dla Pomorza
    • Zaproszenie na Piknik Poznaj Dobrą Żywność
  • QMP
    • Zakłady Mięsne pracujące w Systemie QMP
    • System QMP
    • Korzyści dla rolników
    • Podstawowe wymagania
    • Krok po kroku jak uzyskać certyfikat
    • Jednostki certyfikujące
    • Opłaty dla Administratora Systemu QMP
    • Refundacja kosztów
    • Wniosek o certyfikacje QMP Mięso oraz QMP Pasze
    • Wniosek o certyfikację QMP Bydło
    • Formularz samokontroli QMP Transport
    • Formularz samokontroli QMP Bydło
    • Standard QMP Transport
    • Standard QMP Pasze
    • Standard QMP Mięso
    • Odstępstwa
    • Standard QMP Bydło
    • Wymagania Ogólne Systemu QMP
  • Zamówienia
    • Wynik konkursu dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. dolnośląskie
    • Wynik konkursu dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. kujawsko-pomorskie
    • Wynik konkursu dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. lubuskie
    • Wynik konkursu dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. mazowieckie
    • Wynik konkursu dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. warmińsko-mazurskie
    • Wynik konkursu dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. wielkopolskie
    • Wynik konkursu dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. wielkopolskie
    • Wynik konkursu dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. wielkopolskie
    • Wynik konkursu dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. wielkopolskie
    • Wynik konkursu dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. zachodniopomorskie
    • Wynik konkursu dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. zachodniopomorskie
    • Wynik konkursu dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. łódzkie
    • Wynik zapytania ofertowego dot. kompleksowej realizacji projektu pt. "Wołowina najlepsza na zimę"
    • Wzór oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
    • Zapytanie konkursowe dot. Produkcji broszur skierowanych do producentów żywca wołowego
    • Zapytanie konkursowe dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Wołowina najlepsza na zimę”
    • Wynik zapytania konkursowego dot. produkcji broszur skierowanych do producentów żywca wołowego
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 01.02.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. pomorskiego
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 01.02.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. podlaskie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 30.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. dolnośląskie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 30.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. lubuskie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 29.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. mazowieckie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 18.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. dolnośląskie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 22.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. zachodniopomorskie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 22.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. zachodniopomorskie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 23.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. łódzkie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 21.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. lubuskie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 23.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. łódzkie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 18.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. wielkopolskie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 21.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. kujawsko-pomorskie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 18.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. wielkopolskie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 18.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. wielkopolskie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 18.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. wielkopolskie
    • Wynik konkursu dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. mazowieckie (zapytanie z dnia 17.01.2019)
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 17.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. mazowieckie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 15.01.2019) dot. organizacji szkoleń dla producentów żywca wołowego - woj. mazowieckie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 15.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. mazowieckie
    • Zapytanie konkursowe (z dnia 15.01.2019) dot. organizacji szkolenia dla producentów żywca wołowego- woj. mazowieckie
    • Zapytanie konkursowe nr 2 dot. opracowania instrukcji wdrożenia systemu oceny jakości tusz
    • Zapytanie konkursowe nr 2 dot. organizacji szkolenia klasyfikatorów MSA w Polsce
    • Wynik zapytania ofertowego dot. opracowania instrukcji wdrożenia systemu oceny jakości tusz
    • Wynik zapytania ofertowego dot.organizacji szkolenia klasyfikatorów MSA w Polsce
    • Zapytanie konkursowe dot. opracowania instrukcji wdrożenia systemu oceny jakości tusz
    • Zapytanie konkursowe dot. organizacji szkolenia klasyfikatorów MSA w Polsce
    • Organizacja szkolenia dla producentów żywca wołowego – województwo warmińsko-mazurskie
  • Kontakt
  • Strategia Sektora Wołowiny
    • Inauguracja prac
    • o Strategii w Minikowie
    • Ogłoszenie Strategii Rozwoju Sektora Wołowiny
    • W MRiRW o strategii dla sektora
Jesteś tutaj >

Jesteś tutaj

Strona główna » QMP
» Wniosek o certyfikacje QMP Mięso oraz QMP Pasze
  • Zakłady Mięsne pracujące w Systemie QMP
  • System QMP
  • Korzyści dla rolników
  • Podstawowe wymagania
  • Krok po kroku jak uzyskać certyfikat
  • Jednostki certyfikujące
  • Opłaty dla Administratora Systemu QMP
  • Refundacja kosztów
  • Wniosek o certyfikacje QMP Mięso oraz QMP Pasze
  • Wniosek o certyfikację QMP Bydło
  • Formularz samokontroli QMP Transport
  • Formularz samokontroli QMP Bydło
  • Standard QMP Transport
  • Standard QMP Pasze
  • Standard QMP Mięso
  • Odstępstwa
  • Standard QMP Bydło
  • Wymagania Ogólne Systemu QMP

Wniosek o certyfikacje QMP Mięso oraz QMP Pasze

Undefined

 

Poniżej znajduje się wniosek o certyfikację QMP Mięso oraz QMP Pasze.
 
Obowiązuje od 02.01.2017 r.

 
 
 
 
 
 
 
 

Plik: 
Wniosek o certyfikację QMP Mięso i Pasze - wydanie 3 z 02.01.2017.pdf

Newsletter